Påføring av Vitrified Bond Diamond CBN-slipeskive

 

 

Zhengzhou Ruizuan Diamond Tools Co., Ltd. er dedikert til å gi kunder høykvalitetsverktøy for ulike maskineringsapplikasjoner, inkludert sliping, skjæring, dreiing, fresing, boring og rømme.Selskapet tilbyr et bredt spekter av verktøy og hjul, inkludert slipeverktøy, diamant-/CBN-hjul og -verktøy, PCD/PCBN-skjær og -verktøy, hardmetallskjær og -verktøy, og HSS-stålverktøy og -kuttere.

磨料区分
2

 

 

Den Vitrified Bond Diamond CBN-slipeskiven har en rekke bruksområder, inkludert for PCD-, PCBN- og CVD-sliping av superharde skjæreverktøy, så vel som for sliping av enkelt naturlige diamantverktøy.Selskapets produkt er spesielt egnet for presis sliping og forming av disse harde materialene, takket være dens høye presisjon og stramme toleranse.

Totalt sett er Vitrified Bond Diamond CBN-slipeskiven et viktig verktøy for maskineringsoperasjoner, spesielt for de som krever nøyaktig sliping av harde materialer.Zhengzhou Ruizuan Diamond Tools Co., Ltd. tilbyr høykvalitets felger som har blitt grundig testet for å sikre deres holdbarhet og effektivitet.Kunder kan være trygge på at de investerer i et produkt som vil forbedre deres maskineringsevne og forbedre effektiviteten.

Oppsummert er CBN-slipeskiver med forglassede diamanter flotte verktøy for sliping, skjæring, dreiing, fresing, boring og rømme.De er svært aggressive og friskjærende selv ved lave temperaturer, noe som gjør dem ideelle for visse maskineringsapplikasjoner.Zhengzhou Ruizuan Diamond Tools Co., Ltd. er forpliktet til å gi sine kunder verktøy og tilbehør av høyeste kvalitet, og deres Vitrified Bond Diamond CBN-slipeskive er intet unntak.


Innleggstid: 30. mai 2023